sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Vihdoinkin viikonloppulaukku


Olen vuosia kaivannut kunnollista laukkua viikonloppureissuja varten ja nyt vihdoin sain laukun hankittua. Tämä hankinta ei tosin varmaankaan vastaa perinteistä käsitystä viikonloppulaukusta: ostin 30 litraisen Haglöfsin Tight Pro Large -repun. Samasta repusta oli saatavilla vielä kokoa isompikin, mutta päätin, että tämä on riittävä koko. Menee sama reppu sitten päiväkäytössäkin. Ja mitä sitä nyt turhia raahaamaan parin päivän reissuilla.

Miksi sitten reppu? Usein otan läppärin mukaan reissuun ja se lisää heti kantamuksen painoa. Monesti olenkin kantanut olkalaukkua läppärin painosta selkä mutkalla. Samalla sama laukku käy niin metsään kuin city-olosuhteisiinkin. Mukavaa toki on sekin, että kädet jäävät vapaaksi kantamuksista. :)

2 kommenttia:

  1. Itse oon yrittänyt vähän välttää sporttista lookkia ja siirtyä enempi klassiseen tyyliin. Just löysin tällasen aika koleen viikonloppulaukun: http://www.moderni-herrasmies.fi/2011/11/viikonloppulaukku-etsinta-on-paattynyt/

    Jos vaan ei olis noin kallis...

    VastaaPoista
  2. Minulla taas ei tuollainen perinteinen viikonloppulaukku oikein toimi. Läppärin ja muun sekalaisen tavaran mukana raahaaminen nostaa laukun painoa sen verran, että ei ole mitenkään miellyttävä kokemus pienikokoiselle ja sekalaisista selkävaivoista kärsivälle naishenkilölle.

    VastaaPoista